Chiang mai & PAI
Blijf op de hoogte en volg Lieve
08 Februari 2013 | Thailand, Bangkok
Laatste dagen bangkok waren heel leuk, uit geweest naar the club met een groep ozzy's. En toen was ik klaar met bangkok en heb een busticket naar chiang mai geboekt.
Inmiddels lig in in pai in een hangmat.. Ik zal vanaf chiang mai beginnen.
Ik ben nu ongeveer een week aan t reizen maar het voelt als een jaar. Als ik me ogen dicht doe zie ik niets denk ik niets en ik voel me gelukkig. Zoals sommige van jullie wel weten was ik de laatste tijd in Nl een beetje stuck.. Wist niet wat ik wilde met me leven ondanks dat ik net ben afgestudeerd. Een constant onrustig gevoel van zoeken maar je weet niet naar wat. En hier maakt t niet uit wat je hebt gestudeerd of wat je gaat doen als je terug komt. All that matters is now. Niemand weet hoe laat t is en dat is een heerlijk gevoel. Voordat ik op dit punt ben gekomen moest ik wel een drempel over.
In bangkok voelde het nog als een korte vakantie, maar zodra ik alleen verder ging drong het tot me door. Alleen in de bus en ze vertellen je helemaal niets. Ik werd in the middle of nowhere gedropt en ik wist niet waar ik heen ging en hoe. Toen ben ik maar in een tuktuk gestapt en ergens heem gereden. Uiteindelijk kwam ik uit in oldtown. In oldtown zag ik geen jonge mensen, wel een paar dikke blanke mannen met een thaise chick. Na een hele tijd lopen kwam ik eindelijk op een grote straat met alleen maar hostels. Om een lang verhaal kort te maken nam ok daar de eerste de beste kamer. Daarna had ik echt een offday en geen zin in mensen. Toch ben ik 's avonds met een groep meiden meegegaan naar een hele leuke bar. De groep was erg gezellig devolgende dag in t park gechilled en met een paar engelse naar een markt geweest. De dag erna met een van de Meiden fietsen gehuurd. Dat was echt heel leuk. Je rijdt links en op de soort van snelweg want je hebt hier geen fietspaden. In het begin is dat wennen maar daarna is t prima. De thai zijn hele sociale rijders ze rijden om je heen en als ze toeteren betekent dat pas op ik kom eraan. Na t fietsen hebben we een australier een duitser twee canadese en een chinees ontmoet. Leuke avond gehad en uitgegaan. De bouncer bedreigde iemand met een taiser Toen zijn we daar weggegaan. De volgende dag zijn B en ik naar pai vertrokken een hippie dorpje in de bergen. De weg erheen was hel maar we hebben t overleefd. Het hostel is geweldig we hebben een groot kampvuur en keiharde muziek. We gaan hier veel met engelse ieren en Canadese om. Het is echt super hier met een geweldig uitzicht. In een paar dagen ken je Zoveel mensen en iedereen komt ergens anders vandaan. Morgen gaan we eindelijk scooter huren want door de changover is t er nog niet van gekomen. Het was B's bday dus dat moest gevierd worden. Ik krijg het geordie shore accent bijna onder de knie en leer elke dag nieuwe woorden. Moet zeggen dat de engelse wel het ergst zijn qua drinken de ieren ook wel en de ozzy's eigenlijk ook. we hebben een geweldig spel gespeeld roxanne ik zat in team redlight. Voor de belangstellende zal ik t in nl uitleggen. Zin om morgen naar de watervallen te rijden en de beroemde sunset te bekijken. Zo t was een lang verhaal en nu heb ik nog lang niet alles vertelt. Morgen is ook chinees nieuwjaar:).
Nu ga ik weer verder chillen. Ik zal blijf hier nog wel even.
Goodday mates liefs!
09 Februari 2013 - 00:17
Reinie Vander Vlist:
Lieve Lieve
Blij weer iets van je te horen.Ik kijk iedere dag of je een verslag schrijft! Ik krijg de indruk dat er veel backpakkers door Thailand trekken en daar ook veel hostels zijn.Een goede plek om mensen te ontmoetenr .Je schrijft over B.Is dat een vriend van jou/Ik vind het een gerustelllend idee dat je niet alleen bent (Echt iets van een oude oma) Het is echt winters weer in Holland!!
Zondag komt Annette met Tobie een weekje naar Nederland.Tobie gaat een weekje stage lopen op Texel.
Verder is hier niets nieuws onder de zon.
Veel liefs en pas goed op jezelf!!xxxx vzn Reinie -
09 Februari 2013 - 23:42
Deanne Van Der Vlist:
Stoer hoe je aan het reizen bent, ik lees dat je alles zo'n beetje achter je hebt gelaten en echt aan het genieten bent! Is B. een reisgenoot ? Lijkt me wel veiliger om met z'n tween te reizen en gezelliger!
Ik denk dat je de tijd van je leven hebt en in Den Haag heb ik net een stukje van het Chinese feest mogen meemaken in Chinan Town Den Haag. Lekker gegeten met Yvo en herinneringe aan Maleisie opgehaald. We denken dat de volgend verre reis Peru zal wrden, wie weet! Veel plezier, geniet ze dikke kus vanuit Den Haag, Deannexxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
10 Februari 2013 - 11:44
Elliebellie:
lieve lieve.En wij maar werken hier!!!!!xxxxxxxxx -
10 Februari 2013 - 14:26
Hans:
Hi Lieve.
Hartstikke goed van je dat je op reis bent gegaan en ook nog in je 1tje, dapper. Zo te zien vermaak je je prima, en zo hoort het ook. Je verhalen doen mijn reismoleculen ook weer pikkelen. Anita wil ook graag een keer naar Thailand dus wie weet. We hopen dat je verdere reis geweldig blijft/wordt en zijn erg benieuwd hoe je Australie vindt.
Liefs en take care.
Hans en Anita