Bangkok baby - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Lieve - WaarBenJij.nu Bangkok baby - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Lieve - WaarBenJij.nu

Bangkok baby

Blijf op de hoogte en volg Lieve

31 Januari 2013 | Thailand, Bangkok

Hi allemaal,

'My name is Richard. So what else do you need to know? Stuff about my family, or where I'm from? None of that matters. Not once you cross the ocean and cut yourself loose, looking for something more beautiful, something more exciting and yes, I admit, something more dangerous. So after eighteen hours in the back of an airplane, three dumb movies, two plastic meals, six beers and absolutely no sleep, I finally touch down; in Bangkok.'

Ik ben aangekomen in Bangkok, na een lange reis (12uur.2uur opverstappen.2uur). Het is een beetje lastig te omschrijven hoe het hier is. Opvallend vind ik hoe snel je aan dingen went. Het eten op elke hoek van de straten, hoe goedkoop alles is(maaltijd 1euro, cocktail(2) massage (3), de ladyboys, toeristen met een same same but different t-shirt aan. de tuktuk's die als robert schumacher door de straten crossen, die sterke thaise geur(ben er nog niet overuit of het echt stinkt) de thaise mensen die altijd glimlachen, de tuktuk chaffeurs die je lachend proberen te naaien( en ik lachend een prijs noem die drie keer lager is), mensen die insecten eten (ik heb een worm geproefd niet voor herhaling vatbaar), oude vrouwtjes zonder helm achterop de scooter, de smog etc.etc.

Bij aankomst al twee hele leuke mensen ontmoet, de eerste dag gelijk een massage genomen(zonder happy ending) erg lekker, wel hardhandig en in allemaal standjes. Tussendoor even een siesta gehouden, niet echt een jetlag. Daarna vrolijk verder gegaan, uiteindelijk beland in een hippybar, waar we ons vermaakt hebben met bob marley muziek en cocktails.

Vandaag moest ik me hostel alweer uit, die zat nl vol de komende dagen. Ik heb me spullen gedumpt en ben met me twee nieuwe vrienden:P met de longtail boot langs allemaal huisjes en tempels gevaren. Bij het instappen werden we vrolijk geholpen door een hele leuke ladyboy en ook vrolijke uitgezwaaid door een thaise opa. Daarna zijn we naar de skytower geweest (hangover2) lekker touristisch maar wel een geweldig uitzicht. De tocht er naar toe in de tuktuk was erg spannend en ik overdrijf niet als ik zeg dat er net geen ongelukken zijn gebeurd. Ik zal nooit meer tegen me vader zeggen dat ie rustiger moet rijden -_-
Nu zit ik in een hostel boven de grootste uitgaansstraat(backpackersstraat) Ko san Road. Onder het motto 'als je het doet moet je het goed doen'. Bangkok; alles lijkt op elkaar maar toch is alles hetzelfde.. tsja same same but different. Denk dat ik het hier nog wel even volhoud. Bangkok keeps you busy..

Tot later x0x0

• 31 Januari 2013 - 20:22

Kenoetie:

Schattie erg leuk om je eerste indrukken te lezen :-)
    Ik zie je al onderhandelen in die tuktuk haha
    Toch al wel wat beleefd in zo'n korte tijd!
    Keep it gangsta Thai Princess :-P
    xxxx

• 01 Februari 2013 - 12:08

Opa:

waarom heeft je reis zolang geduurd? je hebt al heel wat meegemaakt in die paar dagen.
    ik wens je nog veel plezier en pas goed op jezelf!

je opa

• 01 Februari 2013 - 14:27

Pappa Jose:

Heel leuk allemaal alleen een beetje druk lijkt me."Big City your so pretty".
    Wel fucking lekker weer zie ik hier op de computer 26C - 30 C !!!!!!!!!!
    Hier verschrikkelijk butweer, 5C , veel wind en regen, guur.
    Volgende week hier weer kouder, bij jouw eind volgende week ook regen, maar dan met 30C.
    Hou ons op de hoogte en rust af en toe een beetje uit.
    Groeten en kussen Jos en Joanne

• 01 Februari 2013 - 17:40

Deanne:

Hallo Lieve, wat leuk om iets van je te horen!!. Het doet me wel denken aan Maleisie, die geuren die je beschrijft en het eten op elke straat hoek, Maleisie heeft aleen niet zo'n sexindustrie .
    Ik krijg ook weer zin om een reis te boeken. Dit jaar ga ik wel weer een verre reis maken, mischien wel de Perhantian Islands (Maleisie) en Thailand. Of iets heel anders.Ik ga je in ieder geval volgen op je blog , wie weet doe ik nog een nieuw idee op !!Heel veel liefs vanuit Den Haag, xxxxDeanne

• 01 Februari 2013 - 18:22

Houthakker Poolie:

Hallo aller, alles liefste zus van de wereld.
    Ik heb je kleren al vaak aangehad, handig zo'n tweede kledingkast erbij.
    Ik hoop dat je me niet al te veel mist (ik jou wel ;p).
    Ik hoop dat je nog heeeeel veel plezier hebt daar!
    We facetimen nog wel een keer (een heel veel paar keer).
    xxxxxx je kleine zusje<3

• 01 Februari 2013 - 22:30

Huib:

Kicke!

• 04 Februari 2013 - 17:58

Reiniue Van Der Vlist:

Lieve Lieve
    Ben gisteravond thuisgekomen van een vakantie op Lanzerote.Was Prima.Nu pas jouw verslag uit Thailand gelezen.Heel spannend als ik het zo lees en ondernemend!!! heb je al Nederlanders ontmoet?
    Doe een beetje rustig aan en denk je aan je gezondheid?Thailand is nu eenmaal anders dan Nederland,maar dat heb je inmiddels al ontdekt!!
    Geniet van alle dingen die je ziet ! Ik denk aan j eHeel veel liefs van reinie

• 05 Februari 2013 - 08:39

Veronicæ:

O mi goedoe!! Ik ben zo blij dat je het naar je zin hebt! Ben benieuwd naar al je pics :) Dikke kus, Vero

• 06 Februari 2013 - 11:03

Jiska:

Hey Lieve,

Klinkt goed! Heb je je nagels al mooi laten lakken? Heel veel plezier verder in het zonnetje. Hier is vannacht weer sneeuw gevallen. Ik ben benieuwd waar je nog meer naar toe gaat.

X

• 07 Februari 2013 - 12:06

Reinie Van Der Vlist:

Lieve Lieve! Even geen nieuw verslag maar toch een kort emailtje.Hoe is het en waar zit je nu?
    Heb je al wat leuke mensen ontmoet?
    Hier is het een beetje aan het winteren.Een laagje sneeuw en wat vorst.
    Ik hoop vlug weer een verslag je te zien.
    Liefs van reiniexxxx

• 13 Februari 2013 - 09:31

Lief:

Bedankt voor alle reacties erg leuk om te lezen! X